Balklänning Hjärtformad Chapel släp Satäng Organzapåse Bröllopsklänning med Spetsar Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Chapel släp Satäng Organzapåse Bröllopsklänning med Spetsar Pärlbrodering #002000423

Pris: SEK 2,345

Originalpriset: SEK 3,816  Sparer  SEK 1,472

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,345
5 (baserat på 141 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från lizmar44 2014-01-01 07:01:32 FEATURED ÖVERSIKT

Muchas gracias, quede muy pero muy contenta con el vestido, las medidas perfectas como si se hubieran tomado las medidas directamente, el envío fué express y no tengo otras palabras que agradecerles por su servicio pronto y oportuno.

Från Mildred 2012-06-20 08:47:29

Hello can you send me a close up of this gown in Ivory or white please, preferrably Ivory. I need to see the details on the fabric. Please send front and back photos. Thanks in advance.

Från diane garside 2012-04-27 03:43:33 FEATURED ÖVERSIKT

ordered my dress on the 3/4/12 and gave a dated for it to arrive no later than the 1/5/12 i got it today 27/4/12 which was a day late because i wasnt in yesterday to pay the inport tax it was just what i wanted i know that my wedding will be every thing ive dreamed it to be and the dress will put the finishing touches to it thank you for all the hard work that you and all the staff have put into making this dress

Svar från JJsHouse 2012-04-27 20:38:17

Från nataly 2012-04-26 07:11:26

Señores muchas gracias, recibí mi vestido en perfectas condiciones,
Es igual al de la fotografía.. Lo pedí a mi medida y me quedó
Perfecto, no tengo que modificar nada, sólo hay que plancharlo.....
Mi consulta es donde y como es la mejor manera de plancharlo?
Muchas gracias por la gestion

Från narelle jeffery 2012-04-23 16:29:31 FEATURED ÖVERSIKT

thankyou so much got my dress loved it was just what you said it would be and fits like a glove one happy customer

Svar från JJsHouse 2012-04-24 03:18:07

Från Pinar 2012-04-17 23:07:44 FEATURED ÖVERSIKT

Liebes JJs-Team,
vielen Dank für das tolle Brautkleid.Es ist gestern angekommen.
Der Stoff wirkt überhaupt nicht billig und ist sehr schön und glänzend!!!
Auch die Maße stimmen überein.
Für dieses Kleid würde ich im Laden wahrscheinlich 1500 Euro zahlen...
So kann man an Hochzeiten super sparen! DANKE

Svar från JJsHouse 2012-04-18 00:12:25

Liebe Kundin,

vielen Dank für  Ihren Einkauf bei JJsHouse und Ihre nette Komplimente.

Es freue mich sehr, dass Sie mit dem Kleid zufrieden sind und das Kleid Ihnen auch viele sparen.

Wir werden nach wie vor unseren Besten tun und unseren Kunden besten Service anbieten.
Wir warten auf Ihren Wiederbesuch bei uns und wünschen Ihnen einen schönen Tag!

Från kathy zhao 2012-04-12 10:30:39 FEATURED ÖVERSIKT

I got my wedding gown early last week, and it is exactly the way I wanted!!! I LOVE IT!
James Chen is very helpful and he was consulting me from day one. (I had been emailing him since last September, lol). The only thing I wasn’t expected was $67 duty fee which I’m sure JJshouse has nothing to do with it.
Thank you soooooooooooooo much! Now I feel like a bride with my gorgeous gown

Från kathy zhao 2012-04-12 10:30:20

I got my wedding gown early last week, and it is exactly the way I wanted!!! I LOVE IT!
James Chen is very helpful and he was consulting me from day one. (I had been emailing him since last September, lol). The only thing I wasn’t expected was $67 duty fee which I’m sure JJshouse has nothing to do with it.
Thank you soooooooooooooo much! Now I feel like a bride with my gorgeous gown :)

Från lisa 2012-03-05 05:58:20

have you got any more pics of this dress please. it is really nice. thanks

Från Yisel Angelica St.Inna hija de EL rey DIVINO Gabriel 2012-02-23 15:29:58

hola,.YO SOY LA PRINCESA Yisel Angelica St.Inna (Marte9hija de EL rey DIVINO Gabriel,.yo soy la participante que tu escojiste y que tu me defiendes,.porfavor ayudame,.yo tengo que participar,.comprende que tue stas defendiendome,.ayudame,.HASTA LUEGO,.yo soy LA PRINCESA Yisel Angelica St.inna (Marte)hija de EL rey DIVINO Gabriel,.yo soy una mama,.y yo quiero a mi pequeña hija Nicole,.y yo quiero tambien a mi pequeña hija Dulce Yisel,..

 Visar 1 - 10 av 141 artiklar 1234567Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753