Balklänning Hjärtformad Chapel släp Satäng Bröllopsklänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Chapel släp Satäng Bröllopsklänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering #002000432

Pris: SEK 2,345

Originalpriset: SEK 3,443  Sparer  SEK 1,099

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,345
4.9 (baserat på 36 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Francieli 2016-03-22 20:25:12

Vestido perfeito

Från Calai Qumak 2016-02-04 18:20:32

From North View! with my beautiful Brides maid and Me (the Bride). thanks to JJs house beautiful dresses. all of us wearing dresses from JJ's house MUAH!

Från maycruz21 2015-06-20 18:38:08

O vestido é lindo chegou antes da data prevista, simplesmente amei.

pic1.jpegpic2.jpeg

Från hebahaymour 2015-01-01 12:22:56 FEATURED ÖVERSIKT

Love my wedding dress I purchased last March! Amazing website also my sisters bought there dresses from here.

pic1.jpeg

Från jo.andrews26 2015-11-29 06:55:40

very happy

Från sonjalegenstein 2015-11-09 11:44:00

Nach sehr langem überlegen,hab ich das Kleid bestellt und ich kann nur sagen das ich begeistert bin. Es passt perfekt und sieht genauso aus wie auf dem Bild! War auch in ein paar Brautgeschäften,aber so eine Qualität wie bei meinem Kleid jetzt,hab ich nirgends gefunden! Die Lieferzeit...2Wochen! Kann es nur jedem empfehlen! Danke an jjshouse!!!!!! Lg Sonja

Från fatemeh.erfanian 2015-09-09 20:17:14

This dress is absolutely a piece of art :) I really looooooove it :) Thanks alot JJshouse for making me the most shining bride ever :)

Från qtipweyes 2015-07-25 21:42:17

I just opened my dress today and had to write a review. I was skeptical when i saw the website and the beautiful dresses with the unbeatable prices but decided what do I have to lose. I took my measurements and ordered a custom fit. 2 weeks later a box arrived and the box was not very big and I thought well I guess I wasted my money. What a surprise!! The dress is beautiful and fits perfectly!!!!! I am over the moon. I could not be more pleased with this purchase! It is a shame I only need one wedding dress because I would purchase another from here! I will order any special occasion dresses I need from here! I recommend giving them a try.I can't wait for my wedding to wear it! THANK YOU JJHOUSE!

Från sassoona 2015-06-02 13:54:01

Mekko tuli juuri niillä mitoilla kun oli tilattu. Täydellinen ja nopea palvelu

Från jane555 2015-02-09 01:22:28

This dress is so beautuiful.And it arrives so fast.Iam the most beautiful in my wedding. Thanks for jjhouse. Thanks for making so pretty dress for me . I love it so much

 Visar 1 - 10 av 36 artiklar 1234Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753