Balklänning Hjärtformad Chapel släp Satäng Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Applikationer Spetsar Blomma (or)
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Chapel släp Satäng Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Applikationer Spetsar Blomma (or) #002000435

Pris: SEK 2,541

Originalpriset: SEK 4,287  Sparer  SEK 1,746

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,541
5 (baserat på 44 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från akristina25 2016-08-23 07:38:41

When I've received this dress from jjshouse.co.uk I was very upset and disappointed and wanted to send it back because I didn't like how it looks on me. I've ordered customer measurements but it came bigger anyway. Straps were wider and longer than on the picture. Plume was really really long and heavy so I couldn't even walking. I've changed petticoats three times because they were wrong. But after all this issues my husband persuaded me to leave it and try to find a tailor who might do some alterations. And I found a very professional tailor who has made my wedding dress gorgeous. I'm so happy I listened to my husband and haven't changed it because I really love it and it looked amazing on my wedding day.
Of course I recommend this dress!
Thank you

pic1.jpeg

Från Kristina 2016-05-15 19:00:21

Nice dress but needs a different petticoat.

Från Rosaura 2016-01-08 06:44:58

Je suis tombé en amour de ma robe, elle est exactement comme je la voulais, elle a été parfaite pour notre 25 anniversaire de mariage. Merci JJ's House très belle robe et d'une excellente qualité.

Från laura_quesada45 2016-06-23 09:44:48

LLEGÓ MI VESTIDO!!!ES HERMOSO Y TAL CUAL SE VE EN LAS IMÁGENES. MUCHISIMAS GRACIAS! ESTOY FELIZ DE HABER COMPRADO EN ESTE LUGAR
SALUDOS.
LAURA.

Från Sysmy91 2016-05-01 10:36:38

Love my new wedding dress. <3 High guality!

Från dosgogos 2016-03-19 17:10:21

Simply breath taking. Thank you so much. These words do not begin to say enough.

Från leonorsharp 2015-05-06 19:44:57

wow estoy encantada con mi vestido.....exelente servicio y calidad..en mi opinion.mil estrellas....!!!!!

Från larrivee_chantal 2015-04-17 18:50:54

Je viens de commander cette robe!!! J'ai tellement hâte de la recevoir!!!
En espérant que ce sera comme sur la photo!!! (J'suis inquiète un peu, je n'ai pas l'habitude de commander en ligne!!!
Pourriez-vous me dire quel jupon dois-je commander pour aller avec cette robe?
Merci!!!

Från hannaknauer 2015-04-17 06:15:16

Die VErarbeitung ist super, die Maßanfertigung passt perfekt, das Preis-Leistungs-Verhältnis ist wirklich unschlagbar. Auch die ANfertigungs-und Lieferzeit ist angemessen. Immer wieder gerne! 5*****

Från bgmanu 2015-02-19 17:14:53

bonjour pouvez vous me dire quelle ai la couleur exactement de cette robe sur cette photo car je la veux de la même couleur et quelle jupon dois je prendre pour avoir le même rendu de la robe merci

 Visar 1 - 10 av 44 artiklar 12345Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753