Balklänning Hjärtformad Chapel släp Satäng Bröllopsklänning med Broderad Rufsar Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Chapel släp Satäng Bröllopsklänning med Broderad Rufsar Pärlbrodering #002000485

Pris: SEK 4,189

Originalpriset: SEK 8,093  Sparer  SEK 3,904

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 4,189
4.9 (baserat på 82 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Birgit Müller Müller 2015-08-08 19:07:32

Beautiful, but I added the straps by myself!

pic1.jpeg

Från Andrea 2014-10-27 21:16:59 FEATURED ÖVERSIKT

I would add stars to make this a 10! Perfect gorgeous dress - perfect fit - I love it so much I will probably keep it forever. Thank you for making my special day perfect by making my perfect dress affordable!

pic1.jpgpic2.jpg

Från Amalia 2014-09-26 18:53:15 FEATURED ÖVERSIKT

another pic

pic1.jpeg

Från Amalia 2014-09-26 18:47:06 FEATURED ÖVERSIKT

Thank you very much for this beautiful dress for the best day of my life!!!!!

pic1.jpeg

Från GRETA 2012-10-18 15:20:03

HOLA ME GUSTARIA SABER EL PRECIO NETO DE STE VESTIDO POR QUE ME CASARE EN DICIEMBE DE ESTE AÑO SOY TALLA LARGE TALLA 11 EN MEXICANO YO PODRIA IR A LAREEDO TEXAS SI TIENEN TIENDAS AHI QUE PRECIO SI VOY POR EL

Från Cécilia 2016-07-27 01:28:14

Robe d’excellente qualité: sur un tissus fin les broderies feraient "friser" le tissus, ici il reste bien à plat. La robe est arrivée peu chiffonnée par le transport. (je n'ai pas eu de frais de douane contrairement à ce que j'avais pu lire sur certains sites).
Les finitions intérieures ne sont pas négligées.
Les broderies représentent un travail considérable, qui coûterait fort cher ici: je n'ai rien vu de cette qualité, dans les boutiques à bas prix où je me suis rendue.
Par contre, je ne m'étais pas rendue compte sur l'image que la traîne est assez longue.

Bref! le jour J je serai plus jolie que le mannequin sur la photo!

Från naiele 2015-02-10 10:27:13

Recebi o vestido é lindo, ficou perfeito. Não precisou de nenhum ajustes. Adorei!!!

Från JW 2014-04-21 12:17:53

I ordered for this dress and it was delivered to Kenya 3 weeks later, in perfect condition and the fitting is perfect. I love this dress from the fitting to the embroidery to the detail. Its my dream gown and Thanks JJs for not disappointing me. Your customer service is excellent. I got prompt and very helpful answers and suggestions through out the process. Thanks JJs House. I would definitely recommend this dress and especially your services to any bride out there :)

Från annkatrin.odda 2014-02-19 07:05:28

Jeg fikk brudekjolen min i dag etter super rask levering til Norge. Den var nydelig. Og passet perfekt etter mine mål som jeg bestilte. Kjempe flott jobb.Tusen hjertelig takk :)

Från Amalia 2013-09-15 18:40:34 FEATURED ÖVERSIKT

I´m From Argentina, I recived my dress on wednesday and i´m really really happy whith it, it´s better than I think!!! Thank you very much!!!!!!

 Visar 1 - 10 av 82 artiklar 1234567Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753