Balklänning Hjärtformad Chapel släp Bröllopsklänning med Applikationer Spetsar
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Chapel släp Bröllopsklänning med Applikationer Spetsar #002011656

Pris: SEK 2,207

Originalpriset: SEK 5,238  Sparer  SEK 3,032

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,207
4.7 (baserat på 7 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från MARALI FRANCO 2015-11-09 05:06:21

EXCELENTE CALIDAD!! ..

Från olsann 2015-06-17 05:21:05

Kjempe fornøyd!

Från crotalo22 2015-06-16 13:13:16

Vestito abbastanza buono

Från Kristina 2015-01-09 12:06:09

Beautiful dress, the size was perfect. Very fast delivery.

Svar från JJsHouse 2015-01-10 02:12:55

Hey there, we appreciate you take the time to review the dress. We enjoy reading reviews on shopping experiences with JJ’s House, especially when they are as positive as yours. We take these very seriously.

Från Mariana Rozendo 2013-06-05 15:03:59

Meninas, comprei meu vestido aqui na JJ's House e quero apenas dizer que é fantástico! Igual ao da foto, boa qualidade, enfim, o custo x benefício vale muito a pena. Além disso, a equipe de atendimento é muito eficiente e cordial. Os prazos foram cumpridos e estou simplesmente muito satisfeita! Recomendo a todos a compra neste site. Quem quiser ver meu vestido, envio fotos com todo o prazer (sei o quanto ver uma foto do vestido real ajuda na hora da decisão!). Meu e-mail: mariana_rozendo@hotmail.com

Från Cassandra 2013-03-10 01:51:38 FEATURED ÖVERSIKT

wow, the dress is so perfect. it looks simple but the dress is so elegant when i wear the dress. i am so satisfied with the dress. i could have thought the dress is cheap, and i worried about the quality. Now the thoughts disappeared once i saw the dress. thank you. i looking forward to my wedding.

Från Natividad 2013-03-07 02:25:52 FEATURED ÖVERSIKT

when i saw my wedding dress, I even do not know what to say. It is so beautiful. The quality is wonderful. It fits perfectly. I am very tall and the length is correct. I just wish I could wear the dress right now but I still need to wait another 4 months. I love you, every member in JJsHouse!

 Visar 1 - 7 av 7 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753