Balklänning Grimma Domkyrkan Tåg Satäng Bröllopsklänning med Broderad Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Grimma Domkyrkan Tåg Satäng Bröllopsklänning med Broderad Pärlbrodering #002000678

Pris: SEK 2,325

Originalpriset: SEK 3,345  Sparer  SEK 1,021

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,325
5 (baserat på 6 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från dorissavoldi.camargo 2014-12-18 17:08:34

O vestido é maravilhoso, nunca comprei nada da china, pois tinha muito medo de não vir, ou quando viesse, vir totalmente fora do imaginado e mostrado em foto! Mas quando vi 2 vídeos de mulheres que compraram da jjshouse eu encarei e fiz o pedido, não demorou muito não em 45 dias corridos já estava com o vestido lindo em minha casa!!!
E é exatamente idêntico ao da foto, maravilhoso, os detalhes lindos, e as medidas de acordo com o esperado sem ajustes para fazer! Amei e indico para todos o site jjshouse e os produtos, pois são de muita qualidade!!!

Parabéns!!! *-*

Från Pernille 2013-09-17 13:01:35 FEATURED ÖVERSIKT

Kjolen er præcis som billedet :-)

Från Octavia 2013-06-10 02:36:33 FEATURED ÖVERSIKT

At first I wonder if I should buy a petticoat for this dress for a better look, your custom service gave me a suggestion that the dress will look more beautiful with a petticoat, the result didn't let me down, thank your custom service.

Från Rusé 2013-02-06 09:30:22 FEATURED ÖVERSIKT

Robe magnifique, conforme à la commande et livraison rapide.

Je recommande ce site.

Merci

Från Leticia 2012-02-11 10:05:29

Buenos días, queria saber si esta incluido lo de la Aduana aca en la Argentino; y sino como es el paso para pagarlo. Gracias

Svar från JJsHouse 2012-02-24 00:12:52

Gracias por contactar con nosotros.

El precio en nuestro web no incluye lo de la Aduana aca en Argentina. El impuesto depende de la aduana argentina, no podemos hacer nada con eso.Usted puede preguntar la Aduana argentina para saber bien como pagar el impuesto.

Från Jacquelyn 2011-08-11 19:20:36

There are many dresses I love on your site!!! Could you please forward me several close-up pictures of embellishment(s), train, and back lace-up.
Also, what is the link to order all the color swatches.
Thank You Very Much!

Svar från JJsHouse 2011-08-11 21:06:53

Hi Jacquelyn,

Thank you for visiting JJsHouse.

As the dress is a new arrival , we don't have
close-up pictures of embellishment(s), train, and back lace-up now.Could you tell us the item number of other dresses you like. We will try our best to help you know more details of our dresses.

As for the swatches ,you can go to this link for more information:http://www.JJsHouse.com/search.php?q=fabric+swatch



Please kindly let us know if there is anything else we can do for you.


 Visar 1 - 6 av 6 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753