Balklänning Golvlång Klänningar för Brudnäbb - Taft/Organzapåse Ärmlös Rund-urringning med Rufsar/Beading/Blomma (or)/Paljetter/Plocka upp Kjol
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Golvlång Klänningar för Brudnäbb - Taft/Organzapåse Ärmlös Rund-urringning med Rufsar/Beading/Blomma (or)/Paljetter/Plocka upp Kjol #010005778

Pris: SEK 952

Originalpriset: SEK 1,570  Sparer  SEK 619

  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 98 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 952
4.9 (baserat på 14 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Bernadette 2016-07-07 20:06:11

Perfect dresses for my three girls, everyone kept asking where we got them

Från cekawe 2015-07-07 08:05:36

Very nice and easy dress.

Though I should so wish it could be made to exact measures when it is made by tailors anyway. We had to go to our local tailor to re-sew it. That made an extra cost and stress one week before the wedding.
Ribbons instead of a zipper back, would have solved this, too.

A nice dress, but I miss more flexibility on sewing kids dresses.

pic1.jpeg

Från Melissa 2016-08-09 11:34:41

I got my daughter & niece this lovely dress for my wedding..

Från marika.lehikoinen 2015-03-28 13:09:07

Tytär tunsi itsensä prinsessaksi juhlapuku päällä :) Kaunis on !
Ups:n toimitukseen emme ole tyytyväisiä.

Från Ligita Nebijonaite 2014-09-21 06:50:09

Stunning dress and very good quality. my daughter is very happy and cant wait to wear it. Big big thanks xxx.

Från estherr 2014-06-02 23:43:07

Sehr schönes Kleid und gut verarbeitet.
Nach dem Hochzeitsfest habe ich es sogar auf dem Seidenprogramm selber gewaschen. Die Getränkeflecken waren alle weg und es sah wieder aus wie neu.

Från estherr 2014-06-02 23:40:39

Meine Tochter war überglücklich mit dem Kleid!

Från fru.lone.hansen 2014-05-05 10:15:55

Det er jo helt vildt, god kvalitet, min datter er da helt vild med den. Hun bliver en rigtig prinsesse...

Från cocutcha 2013-11-06 04:48:41 FEATURED ÖVERSIKT

Este vestido é Lindo!!!! amei a cor vai acentuar a pele da ninha filha

Från Rae 2013-06-11 01:55:01 FEATURED ÖVERSIKT

I ordered this dress 12 days ago and I received it today, it was better than I had expected, since I had never buy anything online, so I was so worried about the quality, but the result didn't let me down, your custom service is also very good.

 Visar 1 - 10 av 14 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 530 SEK 265 Sparer SEK 265
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 275 SEK 148 Sparer SEK 128
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 726 SEK 363 Sparer SEK 363
  • SEK 148 SEK 79 Sparer SEK 69
  • SEK 1,030 SEK 517 Sparer SEK 514
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 314 SEK 157 Sparer SEK 157
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 894 SEK 447 Sparer SEK 447
  • SEK 462 SEK 230 Sparer SEK 232
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 628 SEK 324 Sparer SEK 305
  • Brev Mr & Mrs Trä Bröllop Tårtdekoration (119065438) 50
    SEK 373 SEK 187 Sparer SEK 187
  • SEK 30 SEK 18 Sparer SEK 13
  • SEK 471 SEK 314 Sparer SEK 158