Balklänning Golvlång Klänningar för Brudnäbb - Organzapåse/Satäng Ärmlös axelband med Rufsar/Beading
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Golvlång Klänningar för Brudnäbb - Organzapåse/Satäng Ärmlös axelband med Rufsar/Beading #010005873

Pris: SEK 1,132

Originalpriset: SEK 1,962  Sparer  SEK 830

  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 98 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,132
5 (baserat på 9 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från dedragibbs81 2016-06-29 09:15:54

Great quality beautiful dress..order in ivory

pic1.jpeg

Från purplejap 2016-06-08 19:44:52

Came out stunning . Due to modest reason , we had to wear a shirt underneath and we found a perfect matching one in a store .

pic1.jpeg

Från lpalmer888 2016-09-22 19:25:38

This is my 9 year olds flower girl dress for my wedding this December. I ordered it big because she is growing so rapidly but the price was amazing and this is exactly what we were looking for!! I am so happy!

Från amyeward2 2015-10-25 16:08:52

Beautiful Dress

Från marianbalda 2015-06-26 06:10:03

Vestido maravilloso. Mi hija está encantada. El tallaje es muy amplio y he comprado talla 6 años para una niña de 8 y aún podré ponérselo el año que viene.

Från Barbara Byers 2014-12-16 15:14:06

mui bonito

Från Renee 2013-06-11 01:57:09 FEATURED ÖVERSIKT

The first time I saw this dress on your website, I had made up my mind to buy it for my daughter, she had dreamed a long time to have a dress like this, so I ordered it, though it was a little expensive, but the quality is satisfying.

Från Annabelle 2013-06-03 02:09:54 FEATURED ÖVERSIKT

my little daughter likes a little princess in this dress. she is very happy about it. she asks me to buy another one from your website. it is so cute. thanks for your beautiful dress

Från ortega 2013-03-09 08:33:15

TRO BEL ROBE

 Visar 1 - 9 av 9 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 530 SEK 265 Sparer SEK 265
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 275 SEK 148 Sparer SEK 128
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 726 SEK 363 Sparer SEK 363
  • SEK 148 SEK 79 Sparer SEK 69
  • SEK 1,030 SEK 517 Sparer SEK 514
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 314 SEK 157 Sparer SEK 157
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 894 SEK 447 Sparer SEK 447
  • SEK 462 SEK 230 Sparer SEK 232
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 628 SEK 324 Sparer SEK 305
  • Brev Mr & Mrs Trä Bröllop Tårtdekoration (119065438) 50
    SEK 373 SEK 187 Sparer SEK 187
  • SEK 30 SEK 18 Sparer SEK 13
  • SEK 471 SEK 314 Sparer SEK 158