Balklänning Axelbandslös Golvlång Taft Tyll Bröllopsklänning med Broderad Rufsar Pärlbrodering Paljetter
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Axelbandslös Golvlång Taft Tyll Bröllopsklänning med Broderad Rufsar Pärlbrodering Paljetter #002012718

Pris: SEK 1,933

Originalpriset: SEK 3,424  Sparer  SEK 1,492

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,933
4.8 (baserat på 8 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Sabrina from GER 2016-09-28 04:07:32

Das Kleid wurde maßgeschneidert und saß perfekt. Die Qualität ist grandios. Die Herstellung und der Versand haben zusammen keine 4 Wochen gedauert.

Ich liebe mein Brautkleid. Auch mein Mann war begeistert.

Klare Empfehlung für JJsHouse.


pic1.png

Från lanita_jc 2016-05-20 16:16:19

The dress is beautiful, shipped extremely quick and the custom fit is perfect.

Från agardner338 2016-04-25 15:30:58

I absolutely love my dress!! it is exactly like the picture and it came very fast!!! Thanks JJs House!

Från marushabecker 2015-07-23 04:50:10

Das Kleid ist ein Traum.
Es wurde maßgeschneidert geliefert und sitzt perfekt!!!
Ich bin wirklich überrascht wie toll es in echt ausschaut!
Auf den Bildern sieht man die ganzen Details überhaupt nicht!
Vielen Dank!!!

Från martinez1003 2015-04-08 19:05:43

absolutely AMAZING IM VERY HAPPY WITH THE DRESS ..GORGEUS ...LIGHTLY SO HAPPY SO FASTER SHIP THANKS!!!!!!!!!!!!

Från Natalia 2014-09-05 05:04:21

Il vestito è perfetto!! sono davvero molto sodisfatta!! è stupendo come in foto così anche in realtà

The dress is perfect, it is really beautiful as in the picture so well in reality!! Wonderful!!

Från irina-kirsch 2013-11-11 08:42:29 FEATURED ÖVERSIKT

Hallo...,an das komplette Team von JJ Brautkleider...,

ich habe letzte Woche mein Brautkleid bekommen;-)
Es ist ein Traum in Weiß...,es sieht genauso aus wie auf dem Bild selbst;-)

Danke...,danke...,danke.

Liebste Grüße Irina Kirsch(bald Schön);-)

Från Nora 2012-12-05 21:28:50 FEATURED ÖVERSIKT

this is a very Beautiful Dress I love it most, I got it on the date that i chose. customer service is very great and very helpful and very nice, the dress fits me perfect and i will recommend it for any bride out there, Thank you so much.

 Visar 1 - 8 av 8 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753