Balklänning Axelbandslös Chapel släp Taft Bröllopsklänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Axelbandslös Chapel släp Taft Bröllopsklänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering #002000472

Pris: SEK 1,952

Originalpriset: SEK 3,630  Sparer  SEK 1,678

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,952
5 (baserat på 30 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Johana Alamo 2012-07-20 13:24:22

Este vestido me encanta y quisiera saber exactamente que velo y guantes son los adecuados para este vestido que se vea bien y sea acuerdo al vestido, gracias.

Från vicki 2012-07-08 08:37:48

Please could I have more pictures and close up ones, I cannot see any details in the small pictures provided, thanks

Från yetta 2012-07-06 19:22:42

Hii,
I am interested in this dress for my wedding and I was wondering if you could send me more close up photos of it especially the upper part ,Also can i see photo of this dress in satin please ... waiting your reply !

Från Yisel Angelica St.Inna hija de EL rey DIVINO Gabriel 2012-06-29 19:11:58

HOLA,.J.J.HOUSE,.FASHION,PASSION,.yo soy LA PRINCESA Yisel Angelica st.Inna Marte hija de EL rey DIVINO Gabriel,.bueno,.sabes que yo estoy participando,.pero sucede algo,.he sufrido tres accidentes,.con el de ayer cuatro accidentes,.por afvor yudame,.NO TENGO DEFENSAS,.ya tengo que salir del pais TIENE que aparecer el salvaguardas,.y no tengo salvaguardas,.el salvaguardas tieens que rescatarme a mi,.y tiene que ayudarme a rescatar a mis hijas,.y tambien a mi hijo,..tengo que decirte bastantes cosas,.mira hoy voy a concursar en COLOMBIA,.bueno,.te escribire de nuevo,.ya sabes que yo soy una princesa real de verdad,.bueno,. hasta luego,. HASTA LUEGO,..

Från Anadil 2012-06-19 10:24:15

dear,

i just saw the pictures you sent me on my e-mail,
the picture looks so bad, and it's very disappointing, and if this is how it will look like then i don't want the dress
please cancel my order i'm not interested in it anymore.
thank you

Från Anadil 2012-06-15 15:31:39

hi, i'm interested in this dress, i need to see larger pictures to see all the details please. can i get the sent to my e-mail add. and i want to see em in white and in ivory both the colours, one more question........ if i get it in white will it be sameas the picture or wat's the colour of the picture showing ?

Från ana 2012-05-06 17:02:07

can i see a photo of this dress please?

Från nicoleta 2012-04-29 10:08:42

por fin! me ha llegado el vestido de novia tan esperado....esta muy bonito!!! gracias.....y hasta la proxima!!!!! UN SALUDO!!

Från Melissa Gadd 2012-02-26 07:53:54

Could you send me pictures of this dress?
Could more bling be added to it?

Från Melissa Gadd 2012-01-28 18:19:46

Can you please send me pictures of this dress?

 Visar 1 - 10 av 30 artiklar 123Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753