Balklänning Axelbandslös Chapel släp Satäng Organzapåse Bröllopsklänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering Kristallbrosch Blomma (or)
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Axelbandslös Chapel släp Satäng Organzapåse Bröllopsklänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering Kristallbrosch Blomma (or) #002000356

Pris: SEK 2,433

Originalpriset: SEK 4,120  Sparer  SEK 1,688

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,433
5 (baserat på 13 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Anna Maria Mori 2013-05-19 08:59:42 FEATURED ÖVERSIKT

all perfect thanks I send you photos

pic1.jpgpic2.jpg

Från 20 2015-10-22 20:53:40

I ordered the dress,it is really beautiful ,the same as picture.i recommend
this site to you ,if u know the model that shows your body beautiful ,choose online dress from this site.they are really helpful during the whole procees.

Från Deanne 2015-08-17 12:15:15

I just bought this dress for my wedding on October 10th. I received it just 2 weeks after placing the order, and it is even more beautiful than I expected! The quality is excellent! It's true-to-size, and I couldn't be happier!!!

Från ines.weber1981 2014-04-06 23:57:56

Wunderschön....ich habe das Kleid bekommen und Tränen in den Augen gehabt so hat es mir gefallen, habe meine maße selber ausgemessen und es hat gepasst wie angegossen. Es ist super qualität und einfach nur wunderschön,kann es nur weiterempfehlen .habe bereits auch schon andere Artikel bestellt und bin schon ganz gespannt wie die aussehen....Danke nochmal einfach nur Klasse

Från Schroeder.lea 2013-11-21 10:12:19

HAMMER ich liebe dises kleid

Från Simona 2013-06-26 01:13:35 FEATURED ÖVERSIKT

We saved so much money getting the ball-gown here too. Everyone loved my dresses. I still plan on buying more dresses from you. I need a lot of dresses for my frequent occasions. It really saved me a lot of money here.

Från Martina 2013-06-10 02:04:43 FEATURED ÖVERSIKT

Hi, the dress I got is so perfect. It fits me well. Thank you for your kind suggestion on the size. I just can't wait to wear it on the coming wedding party. Will recommend your website to my dear friends. They love the dress, too!

Från Anna Maria Mori 2013-04-09 11:17:02 FEATURED ÖVERSIKT

bravi bellissimo grazie

Från Anna Maria Mori 2013-04-09 11:14:12 FEATURED ÖVERSIKT

good very nice.'ll send pictures as soon as possible grazie mille

Från Ana 2013-01-28 02:27:14 FEATURED ÖVERSIKT

I am delighted with the choice and the people who work here who in every possible way help me in selection.
I become a huge fan of this web and dresses.

They have all my recommendations...

 Visar 1 - 10 av 13 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753