"Älskar fåglar i fönstret" Keramik Salt & Pepparkar med Färgband (Sats om 2 st)
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

"Älskar fåglar i fönstret" Keramik Salt & Pepparkar med Färgband (Sats om 2 st) #051005521

Pris: SEK 17

Originalpriset: SEK 20  Sparer  SEK 4

SEK 17
4.9 (baserat på 42 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från liz.jeffery 2016-04-20 16:11:06

Received these last week, LOVE them, they are so adorable. Could not be happier with them. They are quite small but perfect for our purposes! Would definately recommend.

pic1.jpegpic2.jpeg

Från navalil 2015-07-09 22:52:46

Jjs house es una tienda confiable. Tu compra es segura. Los productis son de buena calidad. Jjs house una opcion super recomendable. Aquí una foto de como yo voy a utilizar. Estos saleros.

pic1.jpeg

Från navalil 2015-07-09 22:51:32

Jjs house es una tienda confiable. Tu compra es segura. Los productis son de buena calidad. Jjs house una opcion super recomendable. Aquí una foto de como yo voy a utilizar. Estos saleros.

pic1.jpeg

Från faaa.cv 2015-04-18 11:30:21

small birds , but I love it <3

pic1.jpeg

Från Adriana Oliveira 2014-03-11 12:21:11 FEATURED ÖVERSIKT

Recebi hoje minhas encomendas, os passarinhos eram menores do que eu imaginei mas são fofos, bem embalados nao so pelo fabricante como pela JJSHOUSE. Ja comprei duas vezes aqui e vou indicar para muitas noivas!

pic1.jpeg

Från Beverly Jones 2013-08-07 00:57:17 FEATURED ÖVERSIKT

Welcome the lovely birds "flying" from oversea! ^_^ I almost can't wait to open the parcel when I got it. So excited to find these little cute birds in good shape. The outer box is also beautiful with the ribbon on. I just took some pictures, but the light here is not so good. It is evening here.

pic1.jpgpic2.jpg

Från seley 2016-06-25 06:10:54

Non potevo scegliere di meglio !!!!

Från johannabowman 2016-06-15 21:59:52

Great Quality! Looks great and packaged neatly.

Från kandabateman 2016-05-29 07:22:25

Very sweet, and will look nice on the bride/groom table at dinner.

Från amal_wefaq 2015-09-30 08:42:38

its so suitable favor gift

 Visar 1 - 10 av 42 artiklar 12345Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 471 SEK 314 Sparer SEK 158
  • SEK 40 SEK 26 Sparer SEK 14
  • SEK 1,011 SEK 677 Sparer SEK 334
  • SEK 15 SEK 11 Sparer SEK 5
  • SEK 197 SEK 144 Sparer SEK 54
  • SEK 589 SEK 461 Sparer SEK 128
  • SEK 99 SEK 78 Sparer SEK 21
  • SEK 834 SEK 658 Sparer SEK 177
  • SEK 295 SEK 157 Sparer SEK 138
  • Gummi Stora storlekar (125072139) 45
    SEK 138 SEK 74 Sparer SEK 64