A-linjeformat V-ringning Knälång Chiffong Brudtärneklänning med Rufsar Beading Paljetter
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat V-ringning Knälång Chiffong Brudtärneklänning med Rufsar Beading Paljetter #007001083

Pris: SEK 981

Originalpriset: SEK 1,393  Sparer  SEK 413

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 981
4.8 (baserat på 150 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från amybowman203 2016-11-17 23:37:21

I measured myself and ordered according to their sizing chart. I was a little worried because it was a smaller size than I usually get, but it fit great!!! The top may need to be altered in the shoulders to fit me, but other than that everything was perfect!

pic1.jpeg

Från Rebecca2134 2016-07-17 08:27:12

Sehr schönes Kleid.Passt sehr genau durch massanfertigung .schöne , liebevolle Verarbeitung

pic1.jpeg

Från sandrine.loulou 2016-06-29 03:42:43

très jolie robe réalisé avec de super détail ...je l ai fait sur mesure j ai du juste un peu la reprendre pour mieux la cintrée
envoi très rapide

pic1.jpeg

Från andieturner 2016-05-25 02:42:18

Beautiful dress, fits like a glove! Highly recommend JJ's, I will deffo be using them again!!! Thank-u so muchhhh!!! :D

pic1.jpeg

Från PRIOUR 2016-05-08 20:35:27

Très beau tissus, belle coupe sur-mesure, pas déçu!!

Från CChao 2016-03-13 19:57:59

Beautiful dresses at a great price. My bridesmaids loved them and they looked great.

Från wollaege 2016-03-08 18:31:02

I enjoyed the 'custom option' as I am very petite. The dress was of high quality and looked great in the wedding photos. Be sure to be measured by a seamstress to get the fit you are looking for.

pic1.jpeg

Från N.Elliott 2016-02-08 21:31:29

Fit perfect !!!!!!!!!

Från Nancy Keith 2016-02-03 06:33:06

Love the dress! Thank you JJSHOUSE. Highly recommend your website!

pic1.png

Från hannahlgoodnight 2016-01-28 13:38:58

I ordered this custom and it came in good time. It fits me very well and the livechat was very helpful. Definitely ask them any questions you have about their dresses! The wedding is less than 2 months away that I will be in.

pic1.jpeg

 Visar 1 - 10 av 150 artiklar 1234567Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 530 SEK 265 Sparer SEK 265
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 275 SEK 148 Sparer SEK 128
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 726 SEK 363 Sparer SEK 363
  • SEK 148 SEK 79 Sparer SEK 69
  • SEK 1,030 SEK 517 Sparer SEK 514
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 314 SEK 157 Sparer SEK 157
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 894 SEK 447 Sparer SEK 447
  • SEK 462 SEK 230 Sparer SEK 232
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 628 SEK 324 Sparer SEK 305
  • Brev Mr & Mrs Trä Bröllop Tårtdekoration (119065438) 50
    SEK 373 SEK 187 Sparer SEK 187
  • SEK 30 SEK 18 Sparer SEK 13
  • SEK 471 SEK 314 Sparer SEK 158