A-linjeformat V-ringning Golvlång Chiffong Klänning för Brudens Mor med Rufsar Pärlbrodering Paljetter
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat V-ringning Golvlång Chiffong Klänning för Brudens Mor med Rufsar Pärlbrodering Paljetter #008018715

Pris: SEK 2,325

Originalpriset: SEK 3,434  Sparer  SEK 1,109

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,325
4.8 (baserat på 40 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Susan Tharp 2016-01-10 19:29:10

Compliments on color and design. It was heavy enough for cool night. Liked the sleeves to cover upper arms.

Från Karyn Harvey 2015-11-24 18:06:51

Loved the dress and I felt wonderful!

Från MARIA Granzner 2015-11-17 17:41:12

Faschingsball Februar 2014

Från feefee64 2015-04-17 01:32:41

Beautiful Beautiful.... just wonderful... dress quality was amazing, workmanship was great.. thank you very very much

pic1.jpeg

Från xangelas 2016-08-02 05:30:21

Klänningen överträffade mina förväntningar och jag fick mycket beröm av gästerna på vårt fina bröllop.

Från josefgr 2016-04-07 12:27:49

excellent website Thank you for your service

Från ldydox 2016-03-23 06:34:18

Beautiful!! Beading makes is really heavy.

Från snydersix 2016-02-13 14:13:53

I wore this dress in grape to my daughters wedding. It was lovely. It is extremely well made and fit appropriately. It was delivered exactly as they said. The beading made it a little heavy but I hardly noticed.

Från cynthia_clrk 2015-02-05 19:32:11

The dress is beautiful and I will definitely order from JJ'S House again! My daughter must have order from them because she said "a great company." Thank you all so much and the dress arrived sooner than I thought. I look forward to ordering other dresses from your company.

Svar från JJsHouse 2015-02-06 00:24:21

Hey there, we appreciate you take the time to review the dress. We enjoy reading reviews on shopping experiences with JJ’s House, especially when they are as positive as yours. We take these very seriously.

Från Florence 2014-10-18 03:38:41

The shining sequins on the dress caught my eyes and I made up mind to buy it immediately. In fact, the real dress is much more delicate than I expected. I cannot be more satisfied. Thank you.

 Visar 1 - 10 av 40 artiklar 1234Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 530 SEK 265 Sparer SEK 265
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 275 SEK 148 Sparer SEK 128
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 726 SEK 363 Sparer SEK 363
  • SEK 148 SEK 79 Sparer SEK 69
  • Elegant Rund Satäng Brud Buketter (123069384) 50
    SEK 1,030 SEK 517 Sparer SEK 514
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 314 SEK 157 Sparer SEK 157
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 894 SEK 447 Sparer SEK 447
  • SEK 462 SEK 230 Sparer SEK 232
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 628 SEK 324 Sparer SEK 305
  • SEK 373 SEK 187 Sparer SEK 187
  • SEK 30 SEK 18 Sparer SEK 13
  • SEK 471 SEK 314 Sparer SEK 158