A-linjeformat V-ringning Golvlång Chiffong Balklänning med Rufsar Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat V-ringning Golvlång Chiffong Balklänning med Rufsar Pärlbrodering #018002658

Pris: SEK 1,148

Originalpriset: SEK 1,766  Sparer  SEK 619

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,148
5 (baserat på 8 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från maga1712 2015-06-05 00:50:27

Perfecto y con entrega rápida . Es mi segunda compra con JJ y y no sera la última . Siempre complacida. Gracias

Från jeatua 2014-11-17 13:08:03

Received my 3 beautiful dresses only one week after placing my order. They were absolutely fabulous!!! Thank you so much. They looked exactly like the pictures, and fit perfect! I am so happy:-)

Från pool9147 2014-03-17 03:43:39

i love the color pool. it is my theme color. and the dress fits me well. i thing you are really wonderful. I was so lucky to find your website online. next time i am going to buy a prom dress fro my sister as her present .she also loves your dresses.

Från Haley 2012-04-15 10:36:02

Can i see this dress in another color?

Från MoMo 2012-03-06 05:40:41

What colour is this dress in the picture?

Från anna 2012-02-19 07:14:15

hi could you send me some piks of this dress please thank you

Från Melissa 2011-12-30 04:42:11

Hallo,
Diese Kleider sind wunderschön.
Ich wollte fragen, ob es möglich wäre ein langes Kleid, wie dieses, bei Benutzeridentifizierte Grösse, in Knielänge zu bestellen. Würden die Proportionen immer noch stimmen?
Danke

Svar från JJsHouse 2012-02-07 00:25:38

Liebe Kundin,

Vielen Dank für Ihr Einkaufen bei JJsHouse.com.
 
Ja, Sie können das Kleid auf Kneelang und mit Träger erhalten. Solche Änderung gehört zu Sonderanfertigungen. Nachdem Sie das Kleid in den Warenkorb legen, bitte gehen Sie zu http://www.jjshouse.com/de/sonderanfertigung---spaghetti-tr%C3%A4ger-034004963-g4963 und enhttp://www.jjshouse.com/de/sonderanfertigung---bodenlanges-kleid---kurzes-kleid-034004964-g4964, legen Sie die Produkte für die entsprechende Änderung in den Warenkorb, hinterlassen Sie uns eine Nachricht, wie Sie das Kleid erhalten möchten. 

 
Wir wünschen Ihnen Guten Rutsch ins Neue Jahr.

Från Casey 2011-10-29 22:20:24

I love this dress.. This is kinda late notice but do you think I could have this dress by November 15?

Svar från JJsHouse 2011-10-29 23:42:44

Hi Casey,

Thanks very much for your contacting us.

Please place us the order today and choose the expedited shipping, and you will get this dress by 15th November.

Just let us know if there is anything else we can do for you.

 Visar 1 - 8 av 8 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 550 SEK 275 Sparer SEK 275
  • SEK 2,453 SEK 1,374 Sparer SEK 1,080
  • SEK 589 SEK 295 Sparer SEK 295
  • SEK 138 SEK 75 Sparer SEK 63
  • SEK 99 SEK 49 Sparer SEK 50
  • SEK 785 SEK 363 Sparer SEK 422
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 314 SEK 115 Sparer SEK 199
  • Spetsar/Bomull Driva upp Brud/Feminin BH (041059240) 50
    SEK 981 SEK 491 Sparer SEK 491