A-linjeformat Rund-urringning Sweep släp Tyll Bröllopsklänning med Spetsar Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Rund-urringning Sweep släp Tyll Bröllopsklänning med Spetsar Pärlbrodering #002004543

Pris: SEK 2,286

Originalpriset: SEK 3,767  Sparer  SEK 1,482

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,286
4.9 (baserat på 11 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från mleticia1986 2016-09-13 21:25:41

This dress is very nice. Very detailed. The quality is very good for the price. It fit a little big just because I am pregnant and ordered it a bit too big, but I got it adjusted. It gives plenty of room for a belly to grow even in your own size. It is best to get it custom made customer service is very helpful and they were very understanding with my situation. The shipped it right on time.


pic1.jpeg

Från Sarah 2014-04-23 12:07:59 FEATURED ÖVERSIKT

Hallo!
Habe mir mein Brautkleid bei JJsHouse mit Maßanfertigung bestellt!
Das Lieferdatum hat bis auf 2 Tage gestimmt. Die Farbe Elfenbein ist wunderschön und
das Kleid sitzt wie angegossen! Der Kontakt mit JJsHouse war sehr gut
und auf meine Wünsche wurden eingegangen.
Leider habe ich noch 80€ Zoll und Wareneinfuhrgebühren zahlen müssen.
Aber ansonsten alles perfekt :)

pic1.jpeg

Från diuliana_l 2014-02-25 13:20:00 FEATURED ÖVERSIKT

O vestido ficou ótimo, foi feito sob medida e foi retirado o trem de varredura. A entrega foi super rápida. A única coisa que não gostei foi a parte do embelezamento no qual existem lantejoulas. Porém, no contexto geral: custo x beneficio vale muito apena!!!! Recomendo!!!!

pic1.jpegpic2.jpeg

Från aranzafeli 2013-10-25 17:16:06 FEATURED ÖVERSIKT

I´m in love with my dress. thank you. Is just like the picture

Från Anne Schulz 2013-09-02 07:36:10 FEATURED ÖVERSIKT

Me llegó el vestido!!Más rápido de lo que calculaba y todo tal cual muestra la fotos!!Me quedó un poco grande pero eso se arregla!!
Hermoso!!Muchísimas gracias al equipo de JJs house por todo!!!

Från Carolina 2013-08-15 08:31:55

hola!!! quisiera saber si los botones son forrados!!!! y como puedo hacer si mi talla es 36 pero no se exactamente mis medidas.

gracias.

Från Rita 2013-06-26 00:53:16 FEATURED ÖVERSIKT

I had a great experience with JJsHouse. My dress was beautiful and all of their staff listened to my concerns and went above and beyond through the sales experience. Thank you!

Från Evelyn 2013-06-17 23:26:26 FEATURED ÖVERSIKT

You cannot beat the price - this dress is a great value! It is a beautiful dress - the fabric is good quality and the beadwork is detailed and lovely.Thank you very much!

Från Mariana Rozendo 2013-06-05 15:11:24 FEATURED ÖVERSIKT

Meninas, comprei meu vestido aqui na JJ's House e quero apenas dizer que é fantástico! Igual ao da foto, boa qualidade, enfim, o custo x benefício vale muito a pena. Além disso, a equipe de atendimento é muito eficiente e cordial. Os prazos foram cumpridos e estou simplesmente muito satisfeita! Recomendo a todos a compra neste site. Quem quiser ver meu vestido, envio fotos com todo o prazer (sei o quanto ver uma foto do vestido real ajuda na hora da decisão!). Meu e-mail: mariana_rozendo@hotmail.com

Från ANGELES 2012-04-14 14:25:57

quiero saber cuanto tarda en llegar a Cordoba;Argentina y si la espalda es con botones forrados como muestra la imagen..ademas cuales serian los gastos de envio.

Espero respuesta
Saludos

 Visar 1 - 10 av 11 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753