A-linjeformat Rund-urringning Golvlång Chiffong Kate Middleton Style med Rufsar Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Rund-urringning Golvlång Chiffong Kate Middleton Style med Rufsar Pärlbrodering #044007571

Pris: SEK 1,374

Originalpriset: SEK 1,943  Sparer  SEK 570

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,374
4.9 (baserat på 16 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Courtney 2016-02-05 18:30:21

Absolutely beautiful dress! Very pleased. Excellent quality, and looks just like the picture. Next time I think I will try custom measurements.

Från Maria 2015-11-09 05:07:18

It was an amazing dress! I ordered it after my own measurements and it fitted me perfectly

Från Maddie 2015-11-09 05:07:04

Wonderful dress and beautifully made! We ordered a Kate Middleton inspired dress!

Från wiola.ogorek 2016-11-09 01:56:35

The dress is beautiful. It is exactly the same as for advertising. It is just amazing.
I love it :-)

Från Cecilie Elven 2016-04-14 01:22:29

Super produkt! Veldig hjelpsom på jjs og rask levering

Från Kajsa-97 2016-01-11 10:16:13

Jättenöjd med denna klänningen!! Långt över mina förväntningar. Färgen jag valde va superfin och den var väldigt bekväm och välsydd. Tillkom en tullavgift som jag ej räknat med, men eftersom klänningen inte alls var dyr, men ändå så pass bra, tyckte jag inte att det gjorde något.

Från h_gheb 2015-06-17 09:06:57

Very nice dress looks expensive

Från lily Ann 2015-05-14 02:15:46

Hi everyone, I received the dress, the simple style and beautiful dress. It fits me well.
I can not believe how nice it is, and the quality of the dress is very good. Thank you!

Från Nessi 2014-10-31 14:38:44

Thank you very much for the work you did for me! The dress is excellent, fits to me perfectly and the colour is wonderful!
The service was very quick! Highly recommended :)

Från Muriel 2014-09-28 22:43:01

Hi, JJsHouse

I have to say that you guys have done a great job. The dress is carefully packed and the real item is much more beautiful than the picture shows.

Thank you very much.

 Visar 1 - 10 av 16 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 550 SEK 275 Sparer SEK 275
  • SEK 2,453 SEK 1,374 Sparer SEK 1,080
  • SEK 589 SEK 295 Sparer SEK 295
  • SEK 138 SEK 75 Sparer SEK 63
  • SEK 99 SEK 49 Sparer SEK 50
  • SEK 785 SEK 363 Sparer SEK 422
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 314 SEK 115 Sparer SEK 199
  • SEK 981 SEK 491 Sparer SEK 491