A-linjeformat One-Shoulder Golvlång Chiffong Aftonklänning med Rufsar Pärlbrodering Paljetter
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat One-Shoulder Golvlång Chiffong Aftonklänning med Rufsar Pärlbrodering Paljetter #017005592

Pris: SEK 1,305

Originalpriset: SEK 2,021  Sparer  SEK 717

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,305
4.7 (baserat på 30 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från María José Nicoletti 2016-06-12 03:08:55

Es el cumpleaños de 15 de mi hija, ella y yo usamos vestidos de JJHOUSE, hermosos!!!

Från rosa tota 2015-03-23 05:00:21 FEATURED ÖVERSIKT

I'm italian girl and i'm loyal customer. The quality of the dress are excellent.
I love jj's house <3

pic1.jpeg

Från Veronica Gonzalez 2012-11-09 19:49:13

Lo use en un ball militar y fue todo un exito, todo el mundo resalto lo hermoso que es el traje, vale mucho la pena y lo mejor es que el envio llego antes de lo esperado... Excelente servicio, lo recomiendo al 100%

pic1.jpg

Från Sarah.Barry 2016-05-10 05:00:15

Very happy with my purchase of this dress, was exactly as pictured

Från deliatorres1683 2015-09-29 07:15:40

I loved it a lot but I was so disappointed that the zipper jammed. :(

Från Sarah.Barry 2015-09-29 01:27:23

Dress was made perfectly and very happy with my purchase :)

Från Spazzo72 2015-04-15 06:46:03

Staff was amazing to deal with. Will answer any question n solve any issues promptly! Thank you jj's hose!!

Från Spazzo72 2015-04-15 06:46:03

Staff was amazing to deal with. Will answer any question n solve any issues promptly! Thank you jj's hose!!

Från katialiliane 2015-03-23 06:27:34

O vestido chegou, com atraso de 15 dias, mas chegou.
Veio bem embalado o que garantiu que ficasse bem protegido durante o trajeto.
Chegou na cor que selecionei e nas medidas que passei.
O vestido é bem feito, bem cortado e bem costurado e tão bonito quanto na descrição e na foto.

Agora é esperar a próxima festa para poder arrasar com ele.

Från caryne.hampton 2013-10-29 07:50:31 FEATURED ÖVERSIKT

This dress is beautiful! I cannot wait to wear it to my sororities formal in November! It fits me well, it compliments my body well, I am so happy that I found this website!

 Visar 1 - 10 av 30 artiklar 123Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 550 SEK 275 Sparer SEK 275
  • SEK 2,453 SEK 1,374 Sparer SEK 1,080
  • SEK 589 SEK 295 Sparer SEK 295
  • SEK 138 SEK 75 Sparer SEK 63
  • SEK 99 SEK 49 Sparer SEK 50
  • SEK 785 SEK 363 Sparer SEK 422
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 314 SEK 115 Sparer SEK 199
  • SEK 981 SEK 491 Sparer SEK 491