A-linjeformat Hög-hals Knälång Spetsar Bröllopsklänning med Rufsar Skärpband Rosett/-er
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Hög-hals Knälång Spetsar Bröllopsklänning med Rufsar Skärpband Rosett/-er #002011527

Pris: SEK 1,276

Originalpriset: SEK 2,551  Sparer  SEK 1,276

  • Färgtabell
  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,276
5 (baserat på 11 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Amanda Malone 2015-10-28 05:31:23

Loved my dress!

Från julie 2013-04-12 17:50:09 FEATURED ÖVERSIKT

I loved this dress - it fit perfect - sizes are true. Wore it with cowboy boots!!

pic1.jpg

Från nadia 2014-12-16 06:11:43

Merci, cette robe est fantastique en couleur champagne , avec des petits talons aiguilles c'est un délice. la fabrication est rapide, seul bémol le transporteur qui met plus d'une semaine une fois le colis arrivé en France pour livrer. Il ne faut pas oublier qu'il y a 39 euros de frais de douane à régler à la livraison. Mais malgré tout ces petits désagréments je recommanderai volontiers à JJhousse merci merci

Från brittanyalicemae 2013-09-21 19:30:38 FEATURED ÖVERSIKT

I love this dress! Fits like a glove thanks to all the sizing options. It went smoothly, the payment, the shipping! Shipped in a few days sooner than said. No imperfections with the dress, completely perfect. Cant wait to suprise my soon to be husband in it. JJsHouse is amazing. Just ordered my shoes!

Från Adriana Milena Zabala Rodríguez 2013-08-24 16:53:15 FEATURED ÖVERSIKT

Muy contenta con el vestido, súper lindo, a la medida y tal cual la foto.
El servicio, información y tramite, excelente :)

Svar från JJsHouse 2013-08-24 23:48:15

Från Zenobia 2013-06-15 01:11:13 FEATURED ÖVERSIKT

my mum helped me find out this dress and i thought it is really a good option, the dress looks exactly like in the picture, and delivery is faster than i expected, this is happy shopping experience

Från cadet 2013-05-15 13:03:13 FEATURED ÖVERSIKT

très jolie robe comme sur le modèle. rien a redire.elle taille parfaitement bien . elle épouse bien le corps. ravie.

Från tinto vera piera 2013-04-26 09:41:20 FEATURED ÖVERSIKT

l'abito mi è arrivato è molto elegante ,devo dire che sono rimasta delusa che ho dovuto pagare il corriere 28,00 euro quando mi è arrivato...un consiglio calcolate gia le spese di spedizione dei paesi dove spedite il cliente non rimarra deluso.

Från Monika Surovcova 2013-04-04 03:48:06 FEATURED ÖVERSIKT

I am absolutely delighted with this dress..the quality of this dress is amazing and it fits perfectly! Thank you very much, i,ve already said to my friends and family how reliable ye are..highly recommend..

Från cora 2013-03-26 01:54:57 FEATURED ÖVERSIKT

The dress is as the same on the pictures. It is very beautiful. All my friends say it fit me very very. I'm very happy to find this website. I think I will buy a pair of shoes to match with this dress.

 Visar 1 - 10 av 11 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753