A-linjeformat Hjärtformad Tea-lång Organzapåse Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Applikationer Spetsar
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Hjärtformad Tea-lång Organzapåse Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Applikationer Spetsar #002014997

Pris: SEK 1,501

Originalpriset: SEK 2,394  Sparer  SEK 893

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,501
4.7 (baserat på 7 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från kateykeifer 2016-11-27 17:29:56

The dress is exactly as described. The dress fit a bit big but I was able to have it altered and it was perfect. I absolutely love and adore this dress. I ordered and needed my dress in a short time span. The customer service was great and I received my dress the day before it was expected.

pic1.jpeg

Från pupuce1312 2016-08-23 01:12:31

Merci pour tout, malgrés le délai très court vous avez su répondre à ma demande. La robe est arrivée à temps. et en plus elle était superbe, je ne regrette absolument pas d'avoir commandé chez vous. Merci

Från mrlywilma 2016-02-04 02:59:27

I ordered this dress It arrived in just over 2 weeks I am so pleased with it. Customer service was excellent I stayed on chat all the way through ordering process and was helped with any questions I had during ordering process.Dress is lovely loads of detail I will post pics later after wedding. Would recomend anyone who is thinking of ordering but a bit afraid like I was go ahead

Från Evi 2015-04-24 00:48:27

Ich habe das Kleid 10 Tage nach Bestellung bereits erhalten. Habe das Kleid Massanfertigen lassen. Es sieht 1:1 aus wie auf dem Foto und ist gut verarbeitet. Kleid sitzt entsprechend den angegebenen Massen perfekt.

Från liljagud 2014-02-11 06:11:10

I bought this dress for my weddingand it´s purfect. I´m looking so forward to my day and wearing it ;) Just love this dress.

Svar från JJsHouse 2014-02-12 03:12:25

Thanks so much for sharing the feedback with us, Liljagud! I am thrilled to hear that you are satisfied with our dress. Yes, our designers are greatly inspired by world leading fashion designers, and manage to provide the most fashionable designs to customers.

Från Sanja 2013-01-08 23:41:42 FEATURED ÖVERSIKT

Das ist ein super schönes Kleid..... alles sehr gut verarbeitet und es passt wie angegossen....!!!
Ich bin super zufrieden und würde hier immer wieder bestellen......

Från Philomela 2012-12-28 00:33:29 FEATURED ÖVERSIKT

schickes Kleid muss ich unbedingt euch bedanken. das kleid ist super leicht und schön. gern bestelle ich wieder bei euch :)

Svar från JJsHouse 2012-12-28 00:35:05

 Visar 1 - 7 av 7 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753