A-linjeformat Hjärtformad Knälång Satäng Brudtärneklänning med Skärpband Rosett/-er
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Hjärtformad Knälång Satäng Brudtärneklänning med Skärpband Rosett/-er #007000917

Pris: SEK 883

Originalpriset: SEK 1,266  Sparer  SEK 383

  • Färgtabell
  • Färgtabell
  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 883
4.7 (baserat på 8 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Liz 2012-12-26 00:59:50 FEATURED ÖVERSIKT

I GOT THIS DRESS FOR MY DAUGHTER, IT FITS HER PERFECT, JUST A LITTLE LONG, BUT IT IS NOT A PROBLEM, I AM SO PLEASED WITH THE QUALITY, WITH THE COLOR, WITH EVERYTHING,SHE LOVED IT.

Från Jenny 2012-12-24 23:46:34 FEATURED ÖVERSIKT

Das Kleid kam super schnell und passt wirklich perfekt! Auch die Farbe stimmt mit der aus der Werbung überein. Ich bin sehr zufrieden und kann es nur weiterempfehlen!

Svar från JJsHouse 2012-12-24 23:48:46

Från Heide 2012-12-23 22:28:43 FEATURED ÖVERSIKT

Ich habe das Kleid für meine Brautjungfern bestellt, passt ihr super, der Preis ist auch der Hammer, vielen Dank!!!

Svar från JJsHouse 2012-12-23 22:30:15

Från Leila 2012-12-22 01:13:19 FEATURED ÖVERSIKT

this dress is suitable for this warm weather and the white and black match just reminded me of the most fashionable dress at my mum's age and if she is still alive, i thought she would think so, and the wedding is for my elder sister, she liked the dress very much, thank you guys

Från Kim 2011-09-20 16:47:02

Can I choose the top color of this dress or does it have to be white? Like can I make it all one color?

Svar från JJsHouse 2011-09-20 19:57:26

Hi Kim,

Thank you for contacting us.

Actually , you can write down the colors of the top and bottom part in special instructions column at the bottom of the checkout page. Then, we will know.

If you have any other questions,please feel free to contact us.

Från sarah tanner 2011-06-01 20:50:48

can i can a sample picture please with this dress the top to be white, the sash to be hunter green and the bottom skirt black. this is my wedding colors and im trying to find dresses that are flattering to my girls as well as a dress they can wear again. hope to hear from you soon. thanks

Svar från JJsHouse 2011-06-01 21:10:50

Från Cher 2011-05-24 09:38:16

what are the colors on the models' dress? (007000917)

Svar från JJsHouse 2011-05-24 23:52:33

Från Jen 2011-03-03 08:04:37

Do you get to choose the color of the bow around the waist?

Svar från JJsHouse 2011-03-03 08:50:13

 Visar 1 - 8 av 8 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 530 SEK 265 Sparer SEK 265
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 275 SEK 148 Sparer SEK 128
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 726 SEK 363 Sparer SEK 363
  • SEK 148 SEK 79 Sparer SEK 69
  • Elegant Rund Satäng Brud Buketter (123069384) 50
    SEK 1,030 SEK 517 Sparer SEK 514
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 314 SEK 157 Sparer SEK 157
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 894 SEK 447 Sparer SEK 447
  • SEK 462 SEK 230 Sparer SEK 232
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 628 SEK 324 Sparer SEK 305
  • SEK 373 SEK 187 Sparer SEK 187
  • SEK 30 SEK 18 Sparer SEK 13
  • SEK 471 SEK 314 Sparer SEK 158