A-linjeformat Hjärtformad Golvlång Tyll Balklänning med Rufsar Pärlbrodering Paljetter
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Hjärtformad Golvlång Tyll Balklänning med Rufsar Pärlbrodering Paljetter #018004898

Pris: SEK 1,560

Originalpriset: SEK 2,453  Sparer  SEK 893

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,560
4.9 (baserat på 46 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Ananda Wade 2016-10-20 19:18:06

prom2k16

Från _ameliax 2016-08-23 23:52:14

Perfect dress!

pic1.png

Från Julia.dieser 2016-06-11 11:40:01

This dress is stunning! Very high quality! I Love it!i

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Emma Woods 2016-03-31 23:43:50

Great quality at a reasonable price. Comfortable and fit as expected. Will purchase all my dresses from JJs!

Från Brie Miller 2016-03-21 19:54:05

I loved this dress! It was for my junior prom. It was comfortable and very pretty!

Från Rhiannon 2016-02-28 19:19:49

I wore this as my Year 12 Ball Dress, I loved it so much! It fit perfect and I loved how I could choose any colour for my dress, but I still suck with this beautiful purple. I am now buying my 4th dress from JJs House, and I 100% recommend it to all my friends and family! xxx

Från Ursula 2016-01-13 06:13:44 FEATURED ÖVERSIKT

My daughter absolutely loved her dress! It was for her 2014 spring formal. She received tons of compliments throughout the evening!

Från martaqad 2016-01-12 06:23:47

Un vestido increíble, buenísima calidad. Pedí la talla estándar y se ajusta perfectamente. No ha podido gustarme más!!! In LOVE!!!

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Abigail Smith 2016-01-03 19:55:49

I absolutely loved my dress. It fit perfectly and made me feel like royalty. I was cautious about buying a dress online, but after reading the reviews, I knew I could trust JJ's House. My dress was shipped right on time with no damage. I give this site five stars!

Från jasmin.scherb 2015-05-24 11:14:58

Das Kleid ist wunderschön!

Ich habe es für meinen Maturaball bestellt und war einfach begeistert.
Es sah genau so aus wie auf den Fotos und passte (dank "Maßschneiderung") wie angegossen.

Kann ich nur weiterempfehlen!!!

pic1.jpegpic2.jpeg

 Visar 1 - 10 av 46 artiklar 12345Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 550 SEK 275 Sparer SEK 275
  • SEK 2,453 SEK 1,374 Sparer SEK 1,080
  • SEK 589 SEK 295 Sparer SEK 295
  • SEK 138 SEK 75 Sparer SEK 63
  • SEK 99 SEK 49 Sparer SEK 50
  • SEK 785 SEK 363 Sparer SEK 422
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 314 SEK 115 Sparer SEK 199
  • SEK 981 SEK 491 Sparer SEK 491