A-linjeformat Hjärtformad Chapel släp Taft Tyll Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Applikationer Spetsar
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Hjärtformad Chapel släp Taft Tyll Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Applikationer Spetsar #002004542

Pris: SEK 2,227

Originalpriset: SEK 4,562  Sparer  SEK 2,335

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,227
5 (baserat på 7 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från sharekaday 2014-04-03 21:18:51

I received my dress a few days ago and it was absolutely beautiful, it was great quality I loved it

pic1.jpeg

Från Katya 2012-08-07 11:03:51

Hola, me interesa mucho adquirir este vestido, sin embargo tengo algo de temor ya que he escuchado que al hacer estos pedidos por internet, los vestidos llegan completamente diferente a lo que se muestra inicialmente. Que garantía tengo al respecto? con relación al escote, existe la posibilidad de hacer una pequeña variación? Gracias.

Från diana 2012-07-03 06:16:01

Hi

Can you please send me a couple of close up pictures of this dress?

Thanks
Diana

Från ALMA SANCHEZ 2012-06-24 14:40:52

este vestido tiene varilla en el interior? y el adorno q trae en el ttale lo incluye?

Från Daniela Sloane 2012-06-11 11:42:07

Has anyone ordered or know someone who has ordered Item ID #002004542? I'm really considering purchasing for my big day however: I'm a bit nervous.

Help!
Bride in Distress

Från Mary Jane 2012-03-22 10:01:12

hi please send a pic of this one thanks

Svar från JJsHouse 2012-03-23 06:01:55

Från solange 2011-12-05 11:37:13

HOLA ADORO ESTE VESTIDO, QUERIA CONSULTAR CUAL COLOR ES ESTE Y SI EL ADORNO DE LA ROSA VA O NO INCLUIDO? Y SE PUEDE SOLICTAR SIN LA COLA?
SALUDOS

Svar från JJsHouse 2011-12-05 23:30:09

Hola, buenos dias.

Este color sera blanco.

El adorno de rosa es accesorio no incluye en el pedido.

 Visar 1 - 7 av 7 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753