A-linjeformat Hjärtformad Asymmtrisk Satäng Balklänning med Pärlbrodering Applikationer Spetsar Svallande Krås
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Hjärtformad Asymmtrisk Satäng Balklänning med Pärlbrodering Applikationer Spetsar Svallande Krås #018019168

Pris: SEK 1,560

Originalpriset: SEK 2,747  Sparer  SEK 1,187

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,560
4.9 (baserat på 17 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Natalie 2016-03-21 19:54:51

This dress is gorgeous! Everything was more than I expected! Thank you so much :)

Från elhamfb88 2015-07-10 11:30:24

verrrryyyyy nice and elegant. exactly same as picture and it has very good quality. it fits very well and my sister is verrry happy for her dress. thank you jsshouse.

Från angyjoshi 2015-04-13 15:07:31

Hola buenas tardes me encanta este vesitdo, los fui a buscar a 20 de Noviembre D.F. pero nunca los encontre, quiero saber si este vestido al pedirlo hoy, me llegaria como por el 29 abril, ya que mi fiesta es el 2 mayo. Por favor urge.

Från touati corinne 2015-04-06 03:27:59

bonjour
j ai deja commande chez vous et j ai ete tres satisfaite du resultat
je voudrais savoir si cette robe peut etre faite a la longueur du genou pour le fourreau et longue pour la traine?
si on change la couleur le fond de robe reste t il blanc?
merci de me repondre rapidement

Från Dolgich-O 2014-11-07 22:50:58

Спасибо! Я второй раз заказываю платье. Каждый раз страшно открывать посылку. Результат всегда один. Платье отличное! Сидит замечательно! Качество великолепное!

Från mihaela77ciobanu 2014-04-18 08:42:27

GRAZIE, O RICEVUTO IL ABITO IN POCO TEMPO E NON ME LO ASPETAVO COSÌ BELLO....
GRAZIE ANCORA E ALLA PROSSIMA!!!

Från Carmen 2014-03-27 05:40:41

Very beautiful dress! I ordered it for my 20th birthday and chose custom size for it!! I wanted it to be dressed identical to me!!!!it really does!! this is my first time ordering here, but i believe there must be the second time!!

Från YT672 2014-03-27 03:17:10

Wow, elegant! Color is exactly the same as the picture shows. Followed the measuring guide and chose the right size. Great dress for any occasion.

Från Lareina 2014-03-26 06:13:17

I recently purchased this dress online and I was pleasantly surprised when I picked it up at the step. It was beautiful and the picture online did not do it justice. I received so many compliments on this dress ! thank you!

Från Kate 2014-03-26 03:52:22

this dress is really nice!! i like it very much!! the size and the color are both right! i am satisfied with this purchase!! i will introduce this website to all of my friends!thank you very much!!

 Visar 1 - 10 av 17 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 550 SEK 275 Sparer SEK 275
  • SEK 2,453 SEK 1,374 Sparer SEK 1,080
  • SEK 589 SEK 295 Sparer SEK 295
  • SEK 138 SEK 75 Sparer SEK 63
  • SEK 99 SEK 49 Sparer SEK 50
  • SEK 785 SEK 363 Sparer SEK 422
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 314 SEK 115 Sparer SEK 199
  • SEK 981 SEK 491 Sparer SEK 491