A-linjeformat Golvlång Klänningar för Brudnäbb - Satäng/Tyll Ärmlös Rund-urringning med Skärpband/Rosett/-er
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Golvlång Klänningar för Brudnäbb - Satäng/Tyll Ärmlös Rund-urringning med Skärpband/Rosett/-er #010005900

Pris: SEK 716

Originalpriset: SEK 1,040  Sparer  SEK 324

  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 98 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 716
5 (baserat på 8 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från gratneyese 2014-06-24 20:08:26

I was very please with my order the dress is very beautiful.

Från gratneyese 2014-06-24 20:06:08

I was very please with my order the dress is very beautiful.

Från Tonje Mari Engen 2013-06-23 13:46:57 FEATURED ÖVERSIKT

I am so impressed by the high quality to such a low price! Thank you so much! I'll be sure to come back for another custom made dress!

Från Lottie 2013-06-15 23:50:52 FEATURED ÖVERSIKT

C'est un cadeau d'anniversaire pour ma fille et ma fille l'adore vraiment.Elle ne s'empêche pas de la porter une fois nous recevons cette robe.vraiment mignon.Merci pour votre efforts.

Från Riva 2013-06-11 02:01:23 FEATURED ÖVERSIKT

At first I was unclear about the fabric used to make this dress, but your custom service patiently explained it to me, then I was clear about it. After I received the dress, I found it feels good, it must me very comfortable.

Från Wanda 2013-06-03 01:58:24 FEATURED ÖVERSIKT

i bought the dress in the color red, it is very beautiful. My daughter an I both loved this dress. she is very excited to wear it. dress arrived sooner than I thought. very good

Från Marina Gustafsson 2013-03-25 11:26:47 FEATURED ÖVERSIKT

Very nice dress for a little girl! I chose this ivory with silver bow, it is floor length, really nice!

Från jennifer 2012-11-01 03:39:43

hi is this dress full lenght to the floor

 Visar 1 - 8 av 8 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 530 SEK 265 Sparer SEK 265
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 275 SEK 148 Sparer SEK 128
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 726 SEK 363 Sparer SEK 363
  • SEK 148 SEK 79 Sparer SEK 69
  • Elegant Rund Satäng Brud Buketter (123069384) 50
    SEK 1,030 SEK 517 Sparer SEK 514
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 314 SEK 157 Sparer SEK 157
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 894 SEK 447 Sparer SEK 447
  • SEK 462 SEK 230 Sparer SEK 232
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 628 SEK 324 Sparer SEK 305
  • SEK 373 SEK 187 Sparer SEK 187
  • SEK 30 SEK 18 Sparer SEK 13
  • SEK 471 SEK 314 Sparer SEK 158