A-linjeformat Golvlång Klänningar för Brudnäbb - Organzapåse/Charmeuse Ärmlös Rund-urringning med Broderad/Skärpband/Beading/Applikationer Spetsar
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Golvlång Klänningar för Brudnäbb - Organzapåse/Charmeuse Ärmlös Rund-urringning med Broderad/Skärpband/Beading/Applikationer Spetsar #010005891

Pris: SEK 1,246

Originalpriset: SEK 1,962  Sparer  SEK 717

  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 98 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,246
4.8 (baserat på 8 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Marieevec 2016-08-16 14:21:27

This was an excellent dress for my flower girl!
Excellent quality

pic1.jpeg

Från Socorro Duarte 2016-04-19 06:32:20

Recibi mi producto en tiempo y forma; muy lindo y de buena calidad.Muchas gracias.

Från raffaela 2015-09-03 04:57:59

Magnifique robe pour petite fille , seul problème la taille 8 ans ne correspond pas à du 8 ans (trop grand) je dois donc reprendre complètement la robe , il aurait fallu pour une petite fille de 9 ans une robe 6 ans mais ça aurait été trop court

Från carinecornac1 2015-04-07 11:37:10

Très jolie robe qui sera parfaite pour être demoiselle d honneur. La coupe est très bien et les finitions auusi.
Par contre attention si vous commandez de France vous devrez payer des droits de douane directement au transporteur (38 €) et hormis dans les CGV (rédigées en Anglais) cela n'est pas mentionné. Jecrenonce donc à commander ma robe sur ce site.

Från denisus3 2014-05-19 09:00:21

tutto ok

Från Natalievellam 2014-01-29 12:11:32

Absalutly stunning dress.I'm very happy with the quality everything is perfect.thank you

Från Ellen 2013-06-03 02:38:38 FEATURED ÖVERSIKT

hi, we received this dress. my daughter absolutely fell in love with this dress. The price was great. your service is great. the dress is great. thanks. i will come here again

Från Carrie 2013-05-29 02:56:27 FEATURED ÖVERSIKT

We love the embroidered part very much. It is kinda of classic style. Now I can totally trust this website and buy the other dresses from you. I believe you guys can make my big day special.

 Visar 1 - 8 av 8 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 530 SEK 265 Sparer SEK 265
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 275 SEK 148 Sparer SEK 128
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 726 SEK 363 Sparer SEK 363
  • SEK 148 SEK 79 Sparer SEK 69
  • Elegant Rund Satäng Brud Buketter (123069384) 50
    SEK 1,030 SEK 517 Sparer SEK 514
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 314 SEK 157 Sparer SEK 157
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 894 SEK 447 Sparer SEK 447
  • SEK 462 SEK 230 Sparer SEK 232
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 628 SEK 324 Sparer SEK 305
  • SEK 373 SEK 187 Sparer SEK 187
  • SEK 30 SEK 18 Sparer SEK 13
  • SEK 471 SEK 314 Sparer SEK 158