A-linjeformat Axelbandslös Knälång Satäng Bröllopsklänning med Skärpband Rosett/-er
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Knälång Satäng Bröllopsklänning med Skärpband Rosett/-er #002000067

Pris: SEK 1,177

Originalpriset: SEK 2,364  Sparer  SEK 1,187

  • Färgtabell
  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,177
4.9 (baserat på 22 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Frede Pieters 2016-05-27 00:52:51

Heb de jurk laten maken voor m'n zus haar vrijgezellen.
Past perfect en flatteert haar zo goed.
Bedankt. we zijn er zeer gelukkig mee

pic1.jpeg

Från mariela_basilio 2016-01-02 09:41:00

I love it, I thought it was going to be big but it was a perfect fit

pic1.jpeg

Från mariela_basilio 2016-01-02 09:40:57

I love it, I thought it was going to be big but it was a perfect fit

pic1.jpeg

Svar från JJsHouse 2016-01-03 01:18:25

Från B.Strube62 2016-05-31 11:02:16

Heute ist mein Kleid angekommen,es ist sehr schön kann leider noch kein Bild machen da die Hochzeit erst im Oktober ist.Ein Lob an die Damen und Herren die an dem Kleid mitgearbeitet haben.

Från jlcgem2 2016-02-18 10:47:52

Amazing satin fabric, style and support. I love the rich look of this dress. The fit is great and there is even a support bra in this strapless dress. I have recommended this site to others. No picture because the big date is not until April!

Från mramirezsantis303 2016-01-29 15:27:58

el vestido me llego antes de lo que esperaba pero es precioso lo ame inmediatamente es justo lo que yo queria

Från kscadu 2015-11-30 07:29:25

Pictures are very accurate to the actual dress received. It is beautiful and very comfortable. I found the bust runs a bit big but everything else is accurate. Great value and beautiful dress!

Från gayle_donato 2015-05-04 23:50:52

Lovely dress!

Från nadia.theodore 2014-08-12 07:52:44

i just love the dress great job to those who created and build it

Från kozurova 2014-06-19 02:56:46

Платье прекрасное!!! Волновалось заказывать через интернет, но платье уж очень понравилось и я решила рискнуть и не зря! Очень радует! Все в точности как на картинке! Особенно порадовала быстрая доставка в Россию за 10 дней! Супер! Спасибо огромное! Буду рекомендовать своим подругам!!!!

 Visar 1 - 10 av 22 artiklar 123Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753