A-linjeformat Axelbandslös Golvlång Taft Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Golvlång Taft Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering #002001666

Pris: SEK 1,560

Originalpriset: SEK 2,923  Sparer  SEK 1,364

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,560
5 (baserat på 6 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Christiane Schönrock 2015-09-09 19:49:38


pic1.jpegpic2.jpeg

Från melanieschickmeier 2015-08-19 03:18:16

Thank you so much for making this amazing and perfect dress for me. My wedding day was wonderful.

Från jkulmalaakso 2014-10-21 10:29:44

I love my dress! It came so fast, and it fits perfect! I'm sooooo happy!

Från Cecilia 2014-06-23 09:29:08

Beautiful wedding dress, well made, good quality material, exactly like the picture. Very happy with the dress! Thank you!

Svar från JJsHouse 2014-06-24 01:49:01

Thank you for your glowing feedback regarding the dress from JJ’s House. We certainly try to accommodate every customer’s specific requirements to ensure a most satisfactory experience for you. We are glad that you love the fabric of the dress. We are committed to creating styles that are not only timeless but that also represent the best in value.

Från Merlita 2012-12-10 21:38:31 FEATURED ÖVERSIKT

Perfect dress for my wedding in January 2013.
The taffeta looks shinny due to the light. Also the fabric is so good. My co-works cannot believe how much i have spent on this dress.
Really love this. Really love your website. :)

Från Susana Flores 2012-07-18 23:16:14

Hola mi nombre es Susana y me gustaia saver que color es el vestido dela portada, estoy buscando blanco de preferencia y si pueden poner algunas otras fotos para mas detalles. Gracias..

 Visar 1 - 6 av 6 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753