A-linjeformat Axelbandslös Golvlång Chiffong Aftonklänning med Paljetter Rosett/-er Plisserad
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Golvlång Chiffong Aftonklänning med Paljetter Rosett/-er Plisserad #017013100

Pris: SEK 1,305

Originalpriset: SEK 1,815  Sparer  SEK 511

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,305
5 (baserat på 6 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Farah.joy.ahmad 2016-09-18 02:39:47

very elegant dress with high quality fabric. I also ordered a wrap with the same color

pic1.jpeg

Från farasha.87 2015-01-01 05:50:41

The dress was amazing and fits perfectly thank you all for your help your great support,and the shipment was right on time, i will not hesitate to order again and again and again

Svar från JJsHouse 2015-01-02 00:57:36

Dear farasha.87,

Thanks for choosing JJ’s House and taking time to post such a pleasant review describing your shopping experience. I especially want to thank you for  mentioning our helpful customer service. JJ's House prides itself on exceptional customer service, high quality and affordable prices.

Best Wishes,
Rita

Från Sina Koch 2013-07-09 06:31:58

Es hat alles wunderbar geklappt. die Farbe ist zwar in einem hellblauen Ton, aber es ist wunderschön! Super eingenähter BH!
Kann ich nur weiterempfehlen!

Svar från JJsHouse 2013-07-09 20:55:01

Från Sabah 2013-04-30 19:17:38 FEATURED ÖVERSIKT

This dress is stunning. The quality is beautiful and it looks exactly like the picture and even better.

Från anda 2013-01-09 01:29:20 FEATURED ÖVERSIKT

This dress is absolutely gorgeous! The material is well made and I can't believe how generous the fabric and seams are. I would definitely buy again!

Från Monica Johnson 2012-11-02 11:18:33

Can you send me this dress color in blue?

 Visar 1 - 6 av 6 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 550 SEK 275 Sparer SEK 275
  • SEK 2,453 SEK 1,374 Sparer SEK 1,080
  • SEK 589 SEK 295 Sparer SEK 295
  • SEK 138 SEK 75 Sparer SEK 63
  • SEK 99 SEK 49 Sparer SEK 50
  • SEK 785 SEK 363 Sparer SEK 422
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 314 SEK 115 Sparer SEK 199
  • SEK 981 SEK 491 Sparer SEK 491