A-linjeformat Axelbandslös Court släp Tyll Spetsar Bröllopsklänning med Pärlbrodering Paljetter Rosett/-er
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Court släp Tyll Spetsar Bröllopsklänning med Pärlbrodering Paljetter Rosett/-er #002012170

Pris: SEK 2,698

Originalpriset: SEK 4,336  Sparer  SEK 1,639

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,698
4.8 (baserat på 7 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Maria 2014-11-05 08:12:04

Perfetto. l abito è stupendo... ho quasi pianto quando l' ho visto. Avevo paura di ricevere uno straccetto quando l ho ordinato.... invece è perfetto. misure perfette, ricami ottimi. rifinito con molta cura. meraviglioso. un abito che si vale 5 volte quanto l ho pagato. posso soltanto dire nuovamente che è stupendo. arrivato anche prima del tempo, confezionamento in scattola perfetto. GRAZIE!

Från Regina 2013-09-17 14:45:05 FEATURED ÖVERSIKT

Super recomendo a JJShouse!!!! Parabéns pelo trabalho de vocês!!!!

Amei o meu vestido... Tudo perfeito e a entrega foi exatamente dentro do prazo estipulado!!!!

Obrigada por fazem parte do meu sonho!!!!

Från Mariana Rozendo 2013-09-10 03:01:34 FEATURED ÖVERSIKT

Meninas, comprei meu vestido aqui na JJ's House e quero apenas dizer que é fantástico! Igual ao da foto, boa qualidade, enfim, o custo x benefício vale muito a pena. Além disso, a equipe de atendimento é muito eficiente e cordial. Os prazos foram cumpridos e estou simplesmente muito satisfeita! Recomendo a todos a compra neste site. Quem quiser ver meu vestido, envio fotos com todo o prazer (sei o quanto ver uma foto do vestido real ajuda na hora da decisão!). Meu e-mail: mariana_rozendo@hotmail.com

Från Maiju 2012-12-29 05:31:10

I just got my dress yesterday and i'm really satisfied with the dress. The dress is really beautiful and it fits perfectly. I was about to made some changes to the strap but now that i've seen it, it doesn't need any changes. The delivery was very fast and customer service worked really good. Thank you!

Svar från JJsHouse 2012-12-29 22:42:06

Från Rosa 2012-12-25 21:56:42 FEATURED ÖVERSIKT

Dieses Kleid ist wunderschön ,sehr schön verarbeitet und sieht aus wie auf dem Foto.
Ich bin sehr zufrieden!
Bei uns habe ich vorher schon viele Kleider anprobiert,aber keines hat so richtig gepaßt.
Bin froh dass ich es mir bestellt habe.Die Lieferung erfolgte wie zugesagt,nur kamen noch Zollgebühren dazu.
Es ist sehr zu empfehlen,wenn man etwas Besonderes sucht.

Svar från JJsHouse 2012-12-25 21:58:34

Från Lula 2012-12-19 19:26:35 FEATURED ÖVERSIKT

im getting married soon. was really nervous but thank god it finally arrived me. very excited. the dress is good looking and fits me well. i bought a veil with lace too and they match very well. my fiance like it also. he said i look really gorgeous in this wedding dress. hopefully we will be having our wedding soon and it will be the most unforgeable day for both of us. thank you for the beautiful dress and for all your efforts.

we will definitely buy your dresses agian!

Från Lydia 2012-12-19 00:39:08 FEATURED ÖVERSIKT

Shipping was very quick. It was delivered in a beautiful box, with a dress bag included. The quality on this dress is amazing, looks just like the picture on website. Very well made and the fit was spot on! Will definitely order from jjshouse again. I bought this for my wedding dress and am very happy with it.

 Visar 1 - 7 av 7 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753