A-linjeformat Axelbandslös Court släp Taft Bröllopsklänning med Rufsar Rosett/-er
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Court släp Taft Bröllopsklänning med Rufsar Rosett/-er #002001306

Pris: SEK 1,815

Originalpriset: SEK 2,904  Sparer  SEK 1,089

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,815
5 (baserat på 5 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från laura decker 2012-03-24 04:21:05

Please email me a closeup of this dress thank you!

Svar från JJsHouse 2012-03-24 05:43:56

Från Claudia Pluhar 2012-02-12 06:56:24

Hallo,

ich habe mir mein Hochzeitskleid genau so vorgestellt! Anfangs hatte ich Zweifel es in China zu bestellen, aber die verwendeten Stoffe und die Qualität sind einfach klasse! Schnelle Lieferung! Es passt super gut - habe meine eigenen Maße angegeben...sehr empfehlenswert!!!

PS: Zoll wurde bei mir automatisch berechnet (20€ bei ca. 200€ Bestellwert), sodass ich diesen bei Lieferung an den DHL gezahlt habe. Musste mich also um nichts weiter kümmern.

Grüße
Claudia

Svar från JJsHouse 2012-02-13 22:51:43

Liebe Claudia,

vielen Dank für Ihr nettes Kompliment. Wir freuen uns sehr, dass Sie mit unserem Kleid so happy sind.

Wir werden uns immer weiter um eine schöne Anfertigung und rechtzeitige Lieferung bemühen.

Wir freuen uns auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen einen tollen Start in die neue Woche.

Från samantha 2012-02-09 01:25:11

I ordered this dress and it is so beautiful , look's like the picture , thank's JJsHouse am really happy with my dress.

Samantha =D x

Från Maria 2011-12-03 08:34:05

Buenas tardes
Este modelo de vestido no lleva bolero ni chal?

Svar från JJsHouse 2011-12-04 21:22:24

Respecto al vestido, no incluye ningún accesorio mostrado en la foto. Si le interesa echar un vistazo a nuestros boleros, le recomiendo que visite nuestra sección Boleros.

Från Ann Vanh 2011-09-08 20:30:11

Hello,

Can you please send photos of the back of the dress?

Thanks,
Ann

Svar från JJsHouse 2011-09-09 00:26:43

Hi Ann,

Thanks for your mail.

This dress comes with lace up back. This dress is a new arrival and we do not have other pictures of this dress for the moment. I attached 1 picture of wedding dress with lace up for your reference.

Could you kindly tell us do you have any other requirements for this dress?

We are looking forward to your reply.

 Visar 1 - 5 av 5 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753