A-linjeformat Axelbandslös Court släp Satäng Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Applikationer Spetsar
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Court släp Satäng Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Applikationer Spetsar #002017181

Pris: SEK 2,315

Originalpriset: SEK 2,953  Sparer  SEK 638

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,315
5 (baserat på 8 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Tarryn 2013-06-26 01:03:34 FEATURED ÖVERSIKT

An amazing dress and the service was so fast! Would definitely recommend! If I did it again though I'd send my custom measurements so that the dress fits snugly.

pic1.jpg

Från lueta20 2015-04-29 11:33:53

Thanx! I recieved the dress and i'm happy with it. It's beautiful. It's as in the picture showen. Lenght of the dress is perfect. I love it! Good quality. I suget it. Colour is correct too. Packed was very well.
I ordered it on 12.04.15. and recieved 28.04.15. - Latvia.
Many thanx again.

Från tanja.schuster 2014-12-17 02:45:27

i'm sooo happy with this dress - it arrived yesterday and i can't belive how wonderful it is !!
thank you so much for your work !
send you many greets!

Från dmnarvaez 2013-10-23 19:57:11 FEATURED ÖVERSIKT

gracias por el vestido, es perfecto, tal y como lo esperaba.
estoy feliz!!!
gracias :)

Från Sabrina Valente 2013-08-07 09:58:30 FEATURED ÖVERSIKT

Today I received my dress... Is gorgeous!!!! I had my doubts at first... But it's just like I expected and more... it's just like the picture.... Besides I loved the way you treated me... Just Awesome!!!

Från Doris 2013-06-15 02:02:07 FEATURED ÖVERSIKT

I was totally impressed with the delivery of this website. It only takes 3 days to ship to me. I can not believe that it is a national delivery. I love your delivery work. The dress is also beautiful. I will tell my bridesmaid to order their dresses from you.

Från Mariana Rozendo 2013-06-05 14:42:27 FEATURED ÖVERSIKT

Meninas, comprei meu vestido aqui na JJ's House e quero apenas dizer que é fantástico! Igual ao da foto, boa qualidade, enfim, o custo x benefício vale muito a pena. Além disso, a equipe de atendimento é muito eficiente e cordial. Os prazos foram cumpridos e estou simplesmente muito satisfeita! Recomendo a todos a compra neste site. Quem quiser ver meu vestido, envio fotos com todo o prazer (sei o quanto ver uma foto do vestido real ajuda na hora da decisão!). Meu e-mail: mariana_rozendo@hotmail.com

Från Isabelle Tremblay 2013-03-23 17:33:51 FEATURED ÖVERSIKT

Bonjour, je voulais vous remercier et vous dire que je donne un 10/10 pour la qualité et l'exactitude de la robre. Grace à ça, j'ai commandée le reste des accessoires qui va avec ma robe.
Merci beaucoup, grâce à vous, je serai la plus belle au yeux de mon futur mari le jour de mes noces.

Isabelle Tremblay :)

 Visar 1 - 8 av 8 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753