A-linjeformat Axelbandslös Court släp Satäng Bröllopsklänning med Broderad Skärpband Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Court släp Satäng Bröllopsklänning med Broderad Skärpband Pärlbrodering #002005281

Pris: SEK 2,443

Originalpriset: SEK 2,943  Sparer  SEK 501

  • Färgtabell
  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,443
4.9 (baserat på 26 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Linda Brown 2016-04-07 19:57:38

The dress was totally amazing thankyou

Från saraimhof 2015-10-03 06:10:19

Das Kleid passte perfekt und es musste nichts geändert werden. Ich war sehr skeptisch da ich auch etwas übergewichtig. Doch es sah traumhaft aus. Es war wirklich der schönste Tag in meinem Leben, im schönsten Kleid. Von Kopf bis Fuss alles bei JJHouse bestellt. Auch Haarschmuck, Brautstrauss, Bolero, Schuhe. Absolut top!

pic1.jpeg

Från midnigtwolf 2015-09-11 13:20:50

I tried on several wedding dresses from different bridal shops. So I had an idea of what looked good on me and what did not. I do not like my arms uncovered.

I printed out the measurement guide, a picture of the dress, and the size chart. I took all this to the professional seamstress I knew I was going to use for alterations. She told me to order a 18W, that if we did a custom measure it would be too large because of my bust.

I ordered it mid-May and I got it the first week of June. The fit was perfect when I first tried it on, but I did lose some weight so it had to be taken in a little.

I also ordered the Long Sleeve Lace Wedding Wrap (013024560) 22W. The sleeves were way toooo long. I was surprise how long they were, but it was an easy fix for my seamstress. Much better than paying $1,100 for a similar dress from a bridal shop.

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Tootsieswinduptoy 2015-05-02 03:06:17

I am in love with this dress. I ordered custom fit and it's perfect! Well made and super fast turn around, had it in less than 2 weeks.

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Adriana 2013-08-20 16:36:29 FEATURED ÖVERSIKT

O vestido é perfeito! Chegou super rápido, tudo, exatamente tudo lindo! Superou 100% minhas expectativas. O tecido, a costura, o bordado, o acabamento, tudo de alta qualidade! Jamais me arrependerei, mandei as medias certinhas e nem vou precisar ajustar. Pena que só vou casar uma vez, pq compraria outro aqui!

pic1.jpgpic2.jpg

Från Camilla Jansson Fd Ericsson 2013-06-13 12:01:55 FEATURED ÖVERSIKT

Är jätte nöjd med klänningen, beställde även näbbklänningen som ser lika dan ut, samma färgsättning. Passade perfekt.

pic1.jpgpic2.jpg

Från Tanja Frederiksen 2013-04-10 02:49:49 FEATURED ÖVERSIKT

Så kom den i dag :) den er så smuk... stoffet er helt fantastisk perfekt... :D den er flottere en forventet :D

kan ikke Takke nok!

pic1.jpgpic2.jpg

Från baesfield 2016-10-03 01:03:06

kvind echt tof gewoon de maten doorgeven ook buiten maten zo ook bestellen betalen en een week of drie komt het kleed aan dus snelle servies ik raad iedereen aan als je een mooi kleed wilt koop zeker bij jjs house

grt brenda

Från unanaout 2016-08-25 15:34:20

Thank you so much, I have received my order, I am in love with it, it fits me perfectly, Once again thank you! AWESOME JOB

Från Maarit Porraslampi 2016-06-28 04:08:41

puku on huikee juuri sellainen mitä toivoa voi!!! Ainut mihin voi kiinnittää huomiota mikä on pikku parannusta vaille on helmien kiinnitys....osa niistä roikkuu langan varassa kun on aika löyhässä!! muuten kaunis!!!

 Visar 1 - 10 av 26 artiklar 123Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753