A-linjeformat Axelbandslös Court släp Chiffong Bröllopsklänning med Pärlbrodering Applikationer Spetsar
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Court släp Chiffong Bröllopsklänning med Pärlbrodering Applikationer Spetsar #002012572

Pris: SEK 1,305

Originalpriset: SEK 2,502  Sparer  SEK 1,197

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,305
5 (baserat på 16 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Isabel Mesa 2016-03-31 23:00:08

Mi vestido ha llegado, mucho más bello y espectacular que en la web. Estoy muy contenta. Los acabados no tienen nada que envidiar a ninguno de tiendas especializadas. ¡Es Perfecto!.

Från catherine0974 2016-03-19 16:18:06

I was skeptical to order online but I must say everything I ordered from JJHouse was lovely. Except my dress is wrinkle and my poster mat for floor came crinkle at the edges. The dress would have fit perfect but I got badly sick and lost weight so now its alittle big. I can't stop bragging about this company and the dresses are much more beautiful than David's Bridal. I will post photos of my wedding dress soon. I highly recommend this company. I been telling everyone to shop with JJHouse for their wedding or any occasion. I am a happy customer and will shop here again.

Från trixen 2015-09-22 13:47:01

En helt sagolik klänning, längtar tills mitt bröllop! Smidig och snabb leverans, bra kvalitet på tyg och ett kanonpris!

Från flodesilva 2015-08-25 00:45:21

Recieved my dress yesterday. Orded custom size fits perfectly. Arrived in just over two weeks. Beautiful and thank you to the dress makers.

Från alzenira farias neves silva 2014-09-30 20:24:35

alzenira farias@uol.com.br

Från alzenira farias neves silva 2014-09-30 20:23:51

entra em contato pelo meu gmail

Från alzenira farias neves silva 2014-09-30 20:22:53

gostaria de comprar o vestido de noiva?

Från jeannifercullen22 2014-05-19 19:52:57

I just got my dress and is beautiful and perfect I never thought a wedding dress was too heavy but I can handle it is so soft and smooth.

Från Felicity_Bodmer 2014-04-07 21:53:09

I custom ordered my dress and I absolutely love it! It fits perfect everywhere and is so beautiful! I'm getting married May 10th and am so excited. Thank you so much, I am so happy with my dress.

Från ladyluck1964 2014-03-24 10:20:35

received my wedding dress today and its beautiful just as good as the picture. Cant wait to wear it this may :) one very happy bride to be

 Visar 1 - 10 av 16 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753