A-linjeformat Axelbandslös Chapel släp Satäng Organzapåse Bröllopsklänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Chapel släp Satäng Organzapåse Bröllopsklänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering #002012659

Pris: SEK 1,923

Originalpriset: SEK 2,404  Sparer  SEK 481

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,923
4.7 (baserat på 15 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Sabine Zakhary 2016-09-19 09:52:07

Ich bin restlos begeistert! :) Zuerst war ich sehr skeptisch ob ich online mein Kleid bestellen soll - habe mich dann getraut und meine Maße abgegeben. Es sitzt perfekt, Versand klappte super schnell und nun warte ich auf unseren großen Tag <3

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Rayna miller 2015-06-06 00:28:21

My dress was stunning.. I can not believe how amazing it was and good quality. You would have thought I had a couple of thousand for it. I just paid a little over 100.00. I would highly recommend order a custom size because alterations can real expensive as I found out.

Från Alexandra Ryan 2013-06-11 09:02:03 FEATURED ÖVERSIKT

I just got my dress! And its incredible!!! Its so mutch better than what I expected, and shipping was super fast!
After tailoring it took my dress 4 days to arrive at my door in Norway!
I would recomend to buy dress here to everyone!
Its so fantastic and soooo beautiful!

Från MARIA HELENA DOS SANTOS LIBERAL 2013-05-28 15:20:20 FEATURED ÖVERSIKT

Quero parabenizar a JJSHOUSE por ter enviado meu vestido, que é maravilhoso e lindo, (igualzinho a foto), muito bem embalado e em perfeito estado! Essa é minha primeira de muitas compras neste site!

Från najhi 2013-04-29 04:32:37

j'ai reçu ma robe et elle est magnifique et telle que sur les photos seul bémol quand vous recevez la robe vous devez vous acquitter des frais de douanes

Från Diana Catherine Suarez 2013-03-21 13:07:38

Este vestido esta mas que expectacular......y el precio increíble!!!

Från Amandinetrx 2013-03-05 09:48:57 FEATURED ÖVERSIKT

J'ai reçu ma robe hier vraiment magnifique les détails sont superbe, le délais de livraison respecter, faite sur mesure vraiment parfaite, tres heureuse merci jj's house.

Från mariana 2013-02-26 06:57:12

como faço pra comprar esse vestido?

Från Emma 2013-01-14 21:23:59 FEATURED ÖVERSIKT

I like this dress very much. The fabric and the design impress me a lot. The quality is also very unimaginable. I will buy dresses on your website again. I an satisfied with your items and services.

Från nazneen 2012-12-23 01:47:36

This dress fits like a glove, no adjustments needed.The dress looks even better for real and certainly looks quite lovely in the pearl pink.I would recommend this style to any prospective buyer.Thanks for your good service and help.

 Visar 1 - 10 av 15 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753