A-linjeformat Axelbandslös Chapel släp Satäng Bröllopsklänning med Broderad Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Chapel släp Satäng Bröllopsklänning med Broderad Pärlbrodering #002005282

Pris: SEK 2,129

Originalpriset: SEK 2,973  Sparer  SEK 844

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,129
4.8 (baserat på 12 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Carly.blackman 2016-06-25 00:35:56

Arrived reqlly quick and I cant wait to wear it for my big day

Från pennyrich1234 2015-04-10 06:13:19

Love dress

Från moniqueundthomas 2015-03-25 09:52:25

Ich war sehr zufrieden mit diesem Brautkleid. Es passte wie angegossen. Die Farbe und die Qualität waren sehr schön. Es trug sich sehr angenehm.

Från nadiasia12 2015-01-19 03:43:57

ma robe de rêve! Magnifique, qualité superbe. Vitesse d'expédition remarquable. Merci beaucoup!

Från josie.gallimore 2013-10-23 04:25:23 FEATURED ÖVERSIKT

Wow this dress is beautiful. Really good quality can't wait to wear it on my wedding day

Från Olivia 2013-06-10 02:38:31 FEATURED ÖVERSIKT

I received the dress yesterday and found the fabric feels good, and the design is also excellent, but when I put it on today, I found that it was a little too long for me, so I went to our local tailor to make it shorter, it was ok now.

Från Malin waern 2013-04-13 09:37:15 FEATURED ÖVERSIKT

i just love this dress. its så nice its gonna make my day :) tank you all!

Från sonja 2013-04-05 13:53:03 FEATURED ÖVERSIKT

wirklich schönes Kleid...passt auf anhieb..sehr zu empfehlen!! Danke!!

Från claire 2013-03-14 14:33:09 FEATURED ÖVERSIKT

thank you for getting to me quickly buitful wedding dress and bead work thank you i love it

Från Pamela Hazelton 2013-01-14 17:28:12 FEATURED ÖVERSIKT

I love it thank you so much. Its beautiful and I already feel like a princess. Thank you again jjshouse.

 Visar 1 - 10 av 12 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753